Toegang privé ruimte
header image
 

Wie is Gabriella?

Gabriella werd geboren in de eeuwenoude stad Florence. Haar ouders gaven daar les in occulte wetenschappen. Op vijfjarige leeftijd verhuist zij met haar ouders naar Frankrijk, dat ze als haar vaderland gaat beschouwen. Behalve dat Gabrielle goed kan leren blijkt ze ook over buitenzintuigelijke vermogens te beschikken. Ze ziet wezens en gebeurtenissen die anderen niet zien. Gabriella´s bijzondere gaven heeft ze geërfd van haar voorouders en gaat terug tot de tijd van Laurent de Médicis.

Tegelijk houdt Gabriella veel van schrijven. Haar eerste gedichten schreef ze toen ze amper tien jaar oud was. Jarenlang verdiept ze zich in de Franse literatuur, die ze bijzonder waardeert om het rijke taalgebruik.

Als klein kind is ze zich nauwelijks bewust van haar bijzondere gaven. Door studie en vele interessante, maar soms verwarrende ontmoetingen leert ze om me gaan met haar gaven en raakt ze geïnteresseerd in spiritualiteit op afstand. Gabriella beschikt over de zeldzame gave om te kunnen communiceren met engelen en schepsels van gene zijde. Ze is dan ook een buitengewoon medium.

Op dertienjarige leeftijd ontdekt Gabriella een nieuwe passie: de magische mythologie. Jarenlang leest ze alle boeken die er maar op dit gebied te vinden zijn. Ze maakt kennis met de Egyptische, Romeinse, Griekse en Perzische mythologie en raakt onder meer geïnteresseerd in de Azteken en Inca's.

In de pubertijd maakt Gabriella kennis met kaartleggen en leert ze alles over de werking van tarotkaarten en het optreden van wonderen. Gabrielle begrijpt echter al snel dat kaarten slechts een hulpmiddel zijn, ter ondersteuning van haar eigen paranormale gaven.

Als Gabriella negentien jaar is, gaat ze in de leer bij een Groot Meester 33e graad. Ze raakt zo gefascineerd door de ongelooflijke rijkdom van deze discipline dat ze besluit haar beroep ervan te maken.

During this apprenticeship she met the great Indian Master SHRI MALIKI, who revealed the secret of great celestial magic. To this day, Gabriella is the only initiated westerner who knows the secrets of Indian celestial magic.

Tijdens deze leerperiode komt ze in contact met SHRI MALIKI, een groot Indiase meester, die haar het geheim onthult van de hemelse magie. Gabriella is als enige Westerse vrouw ingewijd in de Indiase hemelse magie. Vijf jaar later opent zij haar eigen adviespraktijk. Naast spirituele kunsten heeft Gabriella ook gaven op het gebied van helderziende waarnemingen en is ze geestelijk gids. Gabriella wil graag mensen helpen om het geluk te vinden, daar zal ze alles aan doen!
 
 

 

Gabriella in de media
Voyance Mag: Gabriella, een ster onder de sterren

Gabriella krijgt veel aandacht in de binnen- en buitenlandse pers. Verschillende tijdschriften hebben Gabriella uitgeroepen tot "Beste waarzegster van het jaar". Ze wist tot op 90% nauwkeurig te voorspellen wat er in de wereld ging gebeuren. Ook de grote natuurrampen van januari 2009 of de verdwijning van het toestel tussen Rio en Parijs heeft ze voorspeld. De grote griepepidemie eind dit jaar wist zij als eerste te voorspellen. Ook heeft ze de dood van popidool Michael Jackson voorspeld, tien dagen voor de tragische gebeurtenis. Het moge duidelijk zijn, Gabriella zit er dus zelden naast en is ook in 2009 jaar uitgeroepen tot "Beste Medium 2012".


      "Mijn gaven om u te helpen" .

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van tarotkaarten, numerologie, astrologie en oude traditionele paranormale wetenschappen. Ook ben ik gediplomeerd parapsychologe en ben ik groot ingewijde in de krachten van de natuurlijke magie. Ik maak gebruik van transcommunicatie en ik zet al mijn gaven in ten dienste van u.Temoignages
    
Ervaringen
 
Medium 2015
Na vijf jaar weggeweest te zijn is hij teruggekomen. Mijn kinderen en ik zijn weer gelukkig. Eindelijk vieren we Kerst weer gelukkig samen met het gezin. Dat is al zolang niet meer gebeurt… Heel erg bedankt voor uw helderziende waarneming Gabriella!
Astrologie 2015
Gabriella laat u ontdekken wat de sterren zeggen over uw toekomst.
Horoscoop 2015
Gabriella geeft duidelijke en nauwkeurige antwoorden op grond van uw horoscoop.
Mis de magische nacht van Halloween niet. Gabriella ziet veranderingen voor u vanavond.

 

 

Algemene Verkoopvoorwaarden - Bescherming van de gegevens - Uitschrijven - Help
Partnership